Henkikirjahaku

Tässä voi tehdä hakuja Turun vuosien 1916 ja 1917 henkikirjoihin sekä Maskun kihlakunnan (Masku, Rusko, Vahto, Nousiainen, Pöytyä, Oripää, Yläne, Maaria, Paattinen, Raisio, Naantalin mlk, Lieto, Prunkkala, Marttila, Koski, Tarvasjoki) vuosien 1912-1917 henkikirjoihin.

Haku kohdistuu henkikirjassa oleviin henkilötietoihin (ammatti, nimi, syntymävuosi), joihin tehty automaattinen tekstintunnistus (OCR).

Tekstintunnistus on kaikkea muuta kuin täydellinen, mutta toivottavasti silti käyttökelpoinen - kannattaa kokeilla hakea nimen osalla tai ammatilla, jos ei muuten löydy. Hakusanassa pitää olla vähintään kolme kirjainta.

Haussa voi käyttää myös "säännöllisiä lausekkeita" (regular expression), jolloin esim. piste korvaa yhden merkin: "V.rtanen" löytää myös väärintulkitun nimen "v1rtanen".

Tuloksena on linkki vastaavaan digihakemiston kuvaan, tekstintunnistuksen tulos sekä digihakemistoon tämän sivun kohdalle mahdollisesti talletettu kommentti (jossa on esim. katuosoite tms). Automaattisesti luettuja tekstejä voi korjata klikkaamalla vastaavaa kenttää.

Palaute: kari.kujansuu@gmail.com

Hakuteksti:

kaikki

{{ doc.title }}

{{ doc.title }}

Osumia hakusanalle '{{q2}}': {{ rsp[doc.ay].length }}
KuvanumeroHakutulosSivun kommentti
{{ res.kuvanumero }}